Megnyílt a játszótér

2013.06.20. 08:35

Örömmel jelentem, hogy a játszótér 06.17-én, hétfőn megkapta a használatbavételi engedélyt, tehát most már hivatalosan is szabad használni.

 Köszönet ezért mindenkinek, aki munkájával vagy támogatásával lehetővé tette, hogy elkészüljön a játszótér!

 A játszótér üzemelésének szabályai kikerültek a játszótéren álló hirdetőtábla falára. Kérek mindenkit, hogy ezeket a szabályokat tartsa be. A szabályok betartása már csak azért is fontos, hogy ne okozzunk felesleges kellemetlenséget a szomszédoknak.

A játszóteret zárnunk kell, ezért a kapura kikerült egy lakat. Ennek kódja: 2071.

A lakat azért van, hogy megakadályozza az illetéktelenek bejutását, ezért kérem, hogy mindig zárjátok be a játszóteret, ha elmentek.

 A játszótérnek lesz egy ünnepélyesebb megnyitója, amelyen az Önkormányzat is részt fog venni. Tervezünk egy közös összejövetelt sütizéssel, beszélgetéssel. Amint megkapjuk az időpontot az Önkormányzattól, értesítelek Benneteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogojatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr795370155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása