Gratulálunk a szervezőknek és köszönjük a sok munkát!

20120901_garazsvasar_1.jpg

20120901_garazsvasar_2.jpg

Kristó Judit írta:

"Örömmel jelenthetem, a ma megrendezett Első Pátyi Garázsvásár eredményesen és jókedvűen lezárult.

Annyira eredményesen, hogy rögtön el is döntöttük, hogy az idén rendezünk még egyet, valamikor december elején, a fizetések után. ;-)
A hangulat rettentő jó volt, kiváló helyszínt biztosított a Petrovszki család, és bár az eső meg akart viccelni bennünket, nem tudott túljárni az eszünkön, néhány napernyővel jól elijesztettük.
Volt süti, szörp, a gyerekek nagyon értékelték.

Zsófi,
Nagyon szépen köszönjük, hogy biztosítottatok nekünk helyszínt és elviseltétek a nyüzsgést! Jövünk máskor is. :-D

A vásár elején, nyitáskor volt egy kis káosz, mert annyi érdeklődő jött hirtelen, hogy belépni is alig lehetett. De mindenki kedves és türelmes volt, elnézték nekünk a kezdeti bénázásokat, és végül elégedetten távoztak.
Én személy szerint régen éreztem már magam ilyen jól, jó volt a társaság, tudtunk ismerkedni is.
És fogytak a kacatok is: mi két autónyi lomot vittünk, de csak egy autónyit hoztunk haza. :-)
Úgyhogy a kezdőkészlet már meg is van a decemberire...

Ja, míg el nem felejtem, elárulom, hogy mennyi pénzt gyűjtöttünk. Az urnás adományok és a bevételekből felajánlott összegek végül 6 számjegyű végösszeget hoztak: 118.850,- Ft-ot "kerestünk", ami aztán kiegészült, így 120.000,- Ft-ot tudunk átadni az egyesületnek.
Ez azért nagy szó, mert pl. az én kacatjaim forgalma (34.350,- Ft) 80%-ban kb. 300 Ft-os tételekből jött össze, azt nem is tudom, hány darab volt ez.
De mindegy is, a lényeg, hogy egy jó nap után elmondhatjuk, egy tyúklépéssel megint közelebb vagyunk a játszótér megnyitó ünnepségéhez.
Nagy-nagy köszönet minden árusnak, a holmikat felajánlóknak és persze a vásárlóknak!
Gyertek legközelebb is!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogojatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr124755706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása