Holnap reggel (09.26) 10:00-kor indul az építkezés a tereprendezéssel. Ma édesapámnak és Szarka Krisztának köszönhetően kitűzésre került a terep (immár másodszor, mert időközben a karókat kiszedték a helyükről). Szemerei Ferenc 10:00-ra jön és megcsinálja a tereprendezést Elnézést, hogy ilyen későn írok, tudom, hogy sok anyuka ki szeretné vinni erre a látványosságra. Remélem még fent vagytok.

A következő lépés a kerítésoszlopok elhelyezése lesz. Szövevényes úton módon eljutottunk Muharai Balázshoz, aki felajánlotta, hogy kifúrja a lyukakat nagy géppel a kerítésoszlopoknak (k

orábban kaptunk tőle kézi fúrógépet, de Attilával ne

m sikerült 30 cm-nél melyebbre fúrnunk, ezért indultunk el egy nagyobb gép irányába). Ennek a munkának a szervezése folyik most. Előre is köszönet Balázsnak.

Ha többet tudok, majd írok még.

20120925-00416_web.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogojatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr454803201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása