Örömhírek

2012.12.13. 00:03

Nagy örömmel szeretnélek benneteket tájékoztatni a közelmúlt eseményeiről.

 

Második Garázsvásár (12.08)

A zord idő ellenére a vásáron több eladó volt, mint első alkalommal. Köszönet ismételten a szervezőknek és a résztvevőknek. Külön köszönet Zsófiéknak, akik immár másodszor biztosítják a rendezvény helyszínét. A játszótér is gazdagodott a vevők és eladók felajánlásainak köszönhetően 13 000 forinttal. Köszönjük szépen! Judit neked pedig jobbulást kívánunk!

 

Érme jótékonysági árverés (12.12)

Az Érme klub egy olyan több mint 100 fős üzleti klub, amely kiemelten fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, a közjó szolgálatát. Ennek a klubnak van egy ~20 fős pátyi tagozata, amely csapat legalább fele valamilyen módon eddig is segítette az építkezést. Az ÉrMe Üzleti Hálózat ma este tartotta a karácsonyi jótékonysági árverését (www.ermehalo.hu). A klub a játszótér építkezést méltónak tartotta a támogatásra és a mai árverésen122ezer forintot ajánlottak fel az ügyünkhöz. A 122 ezer forintot 61 klubtag rakta össze 2000 forintokból. Nagyon köszönjük a támogatásukat és bizalmukat.

Az árverésre a Dobogó közössége egy nagy kosarat állított össze számos saját készítésű tárggyal: 4 lekvár, dió, mézeskalács, aszalt gyümölcs, csokis keksz, horgolt asztalterítő, angyalka, szatyor, és gyertyák. Nagyon sok köszönet mindenkinek, aki segített a kosár összeállításában! Azt hiszem sikerült a kosárral szimbolizálnunk az árverésen, hogy a játszótér a közös ügyünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogojatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr634962827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása