Helyzetjelentés

2012.06.16. 17:09

Összefoglaló

  • Pályázatot leadtuk – 600e forintot remélünk az Önkormányzattól
  • 400e ft támogatást gyűjtöttünk
  • Létrehoztuk a Dobogóért Egyesületet – lépjetek be!
  • Hamarosan indul a játszótér építése

 

 

Pályázat

Összeraktuk a pályázatot és tegnap határidőre leadtuk az önkormányzatnál. A lényeg, hogy nettó 4,1 mió forintos tervet állítottunk össze. Ehhez kértünk 600e forint támogatást. Köszönet a pályázat összerakásában végzett sok-sok munkáért Szarka Krisztának és Schneider Mihálynak!

2012.június 20-án 15:30-kor tárgyalja az Önkormányzat az ügyünket. Kérem, hogy aki tud, az jöjjön el az ülésre:

A támogatások ügye az első pont!

 

 

Támogatások

Összejött eddig nagyjából 400e forint támogatás (pontos összeget még nem tudok, a bankszámlakivonatot még meg kell várjam). A támogatók listáját közre fogom tenni, ha véletlenül valakit lehagytam az jelezze. A támogatók fel fognak kerülni egy információs táblára a játszótéren. Köszönet minden támogatónak és a lányoknak (Józsa Bori, Hegedűs Judit, Szirtes Szandra, Regőczi Anna, Simonné Csermely Viki), akik végigjárták az egész környéket. A céges igazolásokat intézem a költségelszámoláshoz.

 

Dobogóért Egyesület

A pályázat beadása előtt egy nappal sikerült létrehoznunk a „Dobogóért Egyesület”-et. Ennek azért volt jelentősége, mert a pályázatban hivatkoztunk erre az egyesületre. Az egyesület célja a játszótér építésen túl, a helyi érdekek képviselete és közösség építése. Az egyesületi tagság évente 3000ft (ez a minimum, amit be kell vállalni a bírói gyakorlat szerint, különben nem jegyeznek be minket). Kérek mindenkit, hogy lépjetek ti is be és legyetek tagok, hogy az érdekérvényesítő képességünk nagyobb legyen. Az egyesület létrehozásáért köszönet Kolonics Attilának, Paksi Tamásnak és dr. Badacsonyi Zoltánnak. Az egyesület tisztségviselői:

  • Elnök: Simon Zoltán
  • Alelnök: Kolonics Attila
  • Elnökségi tagok: Szirtes Alexandra, Szarka Krisztina, Józsa Bori,
  • Könyvelés, adminisztráció: Aradvári Andrea

 

Játszótér építése

A játszótér tervezését Szarka Kriszta végzi. Hamarosan kész lesz, akkor küldjük a terveket.

A következő munkákat fogjuk elvégezni az elkövetkező időszakban:

  • Telek felmérése – Horváth Gábor földmérő segít nekünk
  • Tereprendezés – Ehhez kaptunk felajánlást Schneider Mihálytól, aki munkagéppel segít. Itt még dolgozunk azon, hogy esetlegesen vízaknát is kialakítsunk. A munkához majd kell sok ember segítsége a helyszínen, meg még pár anyagot be kell szerezni (cement, zsalukő, stb aknához, aki tud anyagokkal segíteni az írjon nekem)
  • Kerítésépítés – A kerítéshez Schmumicky András ajánlott faanyagot, Palatin Józseftől kaptunk kenhető szigetelőanyagot, lehet, hogy a Tolnay nagykertől tudunk szerezni hálót (köszönet Morvai Emesééknek), Horváth Zsoltinak van lyukfúrója, szóval majdnem minden összeállt ahhoz, hogy legyen kerítés. Festékünk még nincs. Az építéséhez is kell majd a segítség.

Ezután jön majd az összes többi munka: játékok, padok telepítése, burkolatok telepítése, növények ültetése stb.

A játszótérhez nagyon sok segítséget kaptunk a Szarka családtól, és ha minden jól megy, akkor az alábbi eszközöket tudják beszerezni:

  • Használt de jó állapotú játékok (rugós játékok, libikóka, kis faház) – Ezeket fel fogjuk újíttatni vagy mi magunk felújítjuk. Ezt még kitaláljuk
  • Kültéri burkolatok

Amint összeáll, hogy melyik munka pontosan mikor lesz, azonnal írok nektek. Kelleni fog a sok segítség.

 

További tervek

  • Folytatjuk a támogatások gyűjtését
  • Megpróbálunk pátyi cégektől támogatást szerezni
  • Indulni fogunk más pályázatokon is

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogojatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr904592445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása