Helyzetjelentés 08.27

2012.08.28. 22:15

Játszótér tervezése

Szarka Krisztina megtervezte a játszóteret, ezúton is köszönet a sok munkáért. A játszótér két szintes lesz, a két szint között a telek közepén lesz egy 1,5 m-es rézsű, amire rátesszük a csúszdát. A felső szint alatt lesz egy alagút (100cm-es cső).

A játszótér körbesétálható egy járdán. A felső részen lesz egy közösségi tér + szaletli.

Alul lesz homokozó, hinta, játszóvár, rugós játékok.

 

Tereprendezés

A tereprendezés előkészítése folyamatban van. Még be kell lőni a szinteket. Az alagúthoz szükséges beton csövekről már megállapodtunk. A tereprendezés, ha az időjárás is úgy akarja pár héten belül meg lesz. A tereprendezéssel kapcsolatban köszönet Simon Zoltánnak (édesapám), aki segít a munkálatok levezénylésében és szervezésében.

Szeretnénk a vizet is bekötni a telekre, ezzel kapcsolatban még az Önkormányzattal és a PVK-val is beszélnünk kell.

A tereprendezéshez még nem világos, hogy kell-e lapátokkal segítség, amint kiderül írok.

 

Kerítés

Tereprendezés után szeretnénk a kerítést elkészíteni. A kerítés oszlopokat már előkészítettük ,köszönet Schumicky Andrásnak . Tolnay kereskedéstől kaptunk kedvezményt a fém komponensekre, köszönet Morvai Emesééknek. Festékünk még nincs, ha valaki tud segíteni, akkor kérem, tegye meg. Többen felajánlottak már lyukfúrót. Lassan minden összeáll a kerítéshez is. Szeretnénk még ezt is szeptemberben megcsinálni.

 

Garázsvásár

Szeretném én is felhívni mindenki figyelmét még egyszer a szombati garázsvásárra, amellyel támogatni tudjátok a játszótér ügyet. Köszönet a sok munkáért Kristó Juditnak!

  • Időpont: 2012. szeptember 1., szombat,9-15 óra
  • Helyszín: Páty, Liget utca 13.

 

 

Adminisztráció

Támogatásokról a cégekhez eljuttattuk az igazolásokat, ha valaki nem kapta meg, akkor jelezze, köszönet Schneider Mihálynak.

Az Önkormányzattal még nem kötötte meg az egyesület a terület használati megállapodást. Ezzel kapcsolatban holnap (2012.08.29) megyek az Önkormányzathoz. Majd írok, hogy mit sikerült intézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dobogojatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr714738342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása